Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud van jouw (elektrische) fiets of scooter
Je kunt bij Zanen Tweewielers terecht voor alle onderhoud van jouw fiets, onderhoud van je elektrische fiets of onderhoud van je scooter (regulier en elektrisch). Wij zorgen ervoor dat je altijd veilig op pad kunt en lang kunt blijven genieten van een fiets of scooter in topconditie.


Onderhoud van alle fietsen
Als officiële merkdealer van Puch fietsen, kun je vanzelfsprekend bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt. Onze fietsenmakers hebben training genoten door Puch en kennen daarom alle fietsen van A tot Z. Ook voor het onderhoud van je fiets of het onderhoud van je elektrische fiets van een ander merk ben je bij ons uiteraard aan het juiste adres. Onze fietsenmakers zijn goed opgeleide, allround vakmensen die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Of je nu een retro stadsfiets hebt of een state-of-the-art e-bike: wij kunnen alle onderhoud uitvoeren.


Onderhoud van alle scooters
Zanen Tweewielers verkoopt scooters van de merken Piaggio/Vespa, Turbho, AGM en BTC. Wij kunnen natuurlijk het onderhoud van deze scooters op ons nemen. Goed en regelmatig onderhoud is zeer belangrijk. Je legt veel kilometers af met je (elektrische) scooter en dit wil je veilig kunnen doen. Wat voor onze fietsenmakers geldt, geldt ook voor onze scootermonteurs: ze zijn echte, goed opgeleide allrounders dus ook voor het onderhoud van een scooter, elektrische scooter of brommer van elk ander merk kun je bij ons terecht.


Specialist op het gebied van elektrische fietsen en elektrische scooters
Het onderhoud van elektrische fietsen en elektrische scooters is een vak apart. Een vak dat wij perfect beheersen. Ook jouw e-bike of e-scooter kun je door ons van een onderhoudsbeurt laten voorzien. Goed onderhoud van jouw elektrische fiets of scooter verlengt de levensduur, garandeert veiligheid en zorgt voor maximaal rijplezier.
Onze werkwijze: eerlijk en transparant
Bij ons zul je tevergeefs zoeken naar een prijslijst. Wij hanteren namelijk geen standaardprijzen voor het onderhoud van jouw fiets of scooter. Elke onderhoudsbeurt is maatwerk en daar hoort een eerlijke, transparante prijs op maat bij.


Wanneer je jouw scooter of fiets bij ons ter onderhoud aanbiedt, gaan wij niet zomaar aan de slag. Wij inspecteren jouw tweewieler eerst en brengen deze in kaart. Wij voeren alleen onderhoud uit op de onderdelen die onderhoud vereisen. Zo weet je dat je nooit onnodige kosten maakt. Komen wij tijdens de inspectie defecten tegen, dan zullen wij je hier ook van op de hoogte brengen. Kortom: je krijgt altijd eerst vooraf de constateringen te horen met de bijbehorende prijzen. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag met het onderhoud van je fiets, onderhoud van je elektrische fiets of onderhoud van je (elektrische) scooter.


Maak een afspraak
Je kunt altijd langskomen of bellen om een afspraak voor onderhoud te maken. Wil je direct een afspraak inplannen? Dat kan. Vul het contactformulier in en laat ons weten voor welke tweewieler je onderhoud wenst. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een onderhoudsbeurt uit te voeren. Uiteraard werken wij snel: je fiets of scooter is in de regel dezelfde dag nog klaar.