Over ons

Over Zanen Tweewielers, jouw vertrouwde specialist


Zanen Tweewielers bestaat sinds 2014. Wij zijn gevestigd aan de Havenstraat 84 in Schoonhoven Krimpenerwaard. In de bijna zes jaar dat wij actief zijn, zijn wij uitgegroeid tot een echte, erkende specialist in de wijde regio. Dit dankzij onze persoonlijke, klantgerichte aanpak en brede aanbod van diensten. Je kunt bij ons namelijk terecht voor al je wensen op het gebied van fietsen en scooters, zoals:

  • De verkoop van fietsen
  • De verkoop van elektrische fietsen
  • De verkoop van scooters
  • De verkoop van elektrische scooters
  • Het onderhoud van (elektrische) fietsen
  • Het onderhoud van (elektrische) scooters
  • Reparatie van (elektrische) fietsen
  • Reparatie van (elektrische) scooters

Voor al je onderhoud en reparaties kun je niet alleen terecht met de fietsen en scooters van de merken die wij verkopen. Ook met alle andere merken ben je van harte welkom.


Een klein, eigen team van specialisten
Wij werken met een klein, eigen team van specialisten. Onze fietsenmakers en scootermonteurs zijn gedegen opgeleid en beschikken over alle benodigde ervaring om alle werkzaamheden aan jouw (elektrische) fiets of (elektrische) scooter uit te voeren.


Onze dealerschappen en merken
Wij zijn een officiële merkdealer van het gerenommeerde fietsenmerk Puch. Puch maakt al meer dan 100 jaar fietsen die uitblinken qua prijs/kwaliteitverhouding. In ons aanbod vind je bijna alle mogelijke soorten fietsen: van trendy hybrides tot retro fietsen, stadsfietsen en moderne e-bikes. Naast Puch verkopen wij ook fietsen van Spirit. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een mooie fiets kan rijden en Spirit maakt dit mogelijk. Dit merk biedt namelijk zeer betaalbare fietsen van een uitstekende kwaliteit.
Als allround tweewielerspecialist kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor de aanschaf van (elektrische) scooters van de merken Piaggio/Vespa, Turbho, AGM en BTC. Wij verkopen het nieuwe modelaanbod van deze merken en in onze occasionvoorraad vind je mooie gebruikte modellen van deze en andere merken.


Persoonlijk contact en een transparante werkwijze
De tweewielerspecialist van Schoonhoven Krimpenerwaard en omgeving word je natuurlijk niet zomaar. Wij willen je altijd de best mogelijke, persoonlijke service bieden. Vertrouwde gezichten, een informele sfeer en open en eerlijk advies: dat is waar wij bekend om staan. Ook om ons maatwerk. Of je nu bij ons komt voor een reparatie of een onderhoudsbeurt: wij zorgen altijd voor een aanpak op maat. Wij onderzoeken jouw fiets of scooter en maken een prijs op maat voor exact die onderdelen die reparatie of onderhoud behoeven. Zo betaal je nooit te veel en weet je altijd waar je aan toe bent.


Extra scooterservice
Je scooter is een mooi bezit. Daarom zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en reparaties voor jouw (elektrische) scooter, maar kunnen wij jouw scooter ook verder verfraaien. Denk aan het verzorgen van angel eyes, LED-verlichting of custom spuitwerk. Ook voor RDW-keuringen van alle scooters en motoren kun je bij ons terecht.


Vragen? Neem contact met ons op
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder. Wij zijn op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend, alsmede op vrijdagavond van 18:00 tot 21:00.